INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 452 HUF-tól / HŰSÉGPROGRAM / KÉPVISELŐI HÁLÓZAT / RENDSZERES WORKSHOP

Eau de Parfum Bullfrog SECRET POTION n.2 100ml

Obrázek
A vásárlás csak bejelentkezett felhasználónak engedélyezett.Bejelentkezés|Regisztráljon
KódWX006110010007HEAN8050148004646

A Bullfrog egy exkluzív együttműködés a spanyol művész Ramon Maidennel. Ötvözi a művészetet és az életmódot, ötvözi a szenvedélyt és a csodálatot. Ramon Maiden teljes mértékben megtestesíti a Bullfrog ember identitását: a "delikvens dandyt", ahogy ő szereti nevezni, aki inspirációt merít művészetétől, nomád és kozmopolita életmódjától, gyakori utazásaitól és a tetoválások és motorok iránti szenvedélyétől.

A Bullfrog bemutatja a Titkos bájital második fejezetét, egy olyan illatot, amely a műterem energiájából és hangjaiból merít ihletet, amelyben a művész dolgozik.

Ez az egyedülálló keverék ötvözi a toll és a sötét tinta szívének éles fémes tónusait, így egy titokzatos és szimbolikus keveréket hoz létre.

Gazdag és kiszámíthatatlan kompozíció egy titkos illatos piramissal, amelyből csak néhány tónus tárul fel. A művész soha nem fedi fel titkait. Ramon Maiden exkluzív képet alkotott a Bullfrog számára: a Bullfrog ember, a márka történetének fontos alakja, amely a nevét ihlette, minden új illatüvegen jelen lesz.

Leírás
Törődünk az Ön adataival

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások