INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 452 HUF-tól / HŰSÉGPROGRAM / KÉPVISELŐI HÁLÓZAT / RENDSZERES WORKSHOP

Color Wow - Root Cover Up Dark Brown

Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
A vásárlás csak bejelentkezett felhasználónak engedélyezett.Bejelentkezés|Regisztráljon
KódCW544EAN5060150185441GyártóColor WowAjánlott forgalmazói ár12 500 Ft

Az innovatív színű ásványi púder tökéletesen fedi az ősz hajat és a visszanövést, valamint optikailag dúsítja a hajat. Könnyen felvihető a mellékelt ecsettel, felvitel után azonnal tapad a hajra anélkül, hogy leragadna vagy zsíros bevonatot hagyna. Vízálló összetételének köszönhetően a fedés a következő samponozásig kitart, az eső, a sport vagy az úszás sem akadály a használat során. A fényvisszaverő pigmentek támogatják a természetes megjelenést, egészséges fényt adnak a hajnak, és nem nehezítik el. Több színválaszték is elérhető.

Használata: Egy kis ecsettel vegye fel a port száraz hajra. Szabad kezével feszítse ki a hajat, nyomja a kefét a haj tövéhez, és folytassa lefelé – csak egyenes mozdulattal. Ha szükséges, vigyen fel több púdert. Használja egy kis ecset oldalsó szélét a kiemelés kiterjesztéséhez. Az ecset széles végével finoman leporoljuk a felesleges púdert.

MéretDefault
GyártóColor Wow
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
LeírásKépek
Törődünk az Ön adataival

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások