INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 452 HUF-tól / HŰSÉGPROGRAM / KÉPVISELŐI HÁLÓZAT / RENDSZERES WORKSHOP

Natucain Hair Activator 200 ml

Natucain - haj tonik spray a haj növekedésének támogatására
Obrázek
Ajánljuk
Obrázek
Obrázek (1)
A vásárlás csak bejelentkezett felhasználónak engedélyezett.Bejelentkezés|Regisztráljon
KódNC-00010EAN4063528047526GyártóNatucainAjánlott forgalmazói ár37 470 Ft
A Natucain 100% -ban természetes eredetű haj tonik, amely 93% -kal javítja a haj növekedését és 90% -kal csökkenti a hajhullást. Az MKMS24 technológián alapul, amelyet a Natucain tartalmaz. Ez egy áttörést jelentő hatóanyag, amely 100% -ban természetes eredetű összetevőkből áll, mint például lencse, kakukkfű és bambusz. Az MKMS24 technológia közvetlenül a gyökereknél stimulálja a hajat, és meghosszabbítja a hajnövekedés anagén (növekedési) szakaszát, ezáltal csökkenti a hajhullást és jobb hajnövekedést eredményez. Az eredmény jelentősen gyengébb hajhullás és új hajnövekedés! Első eredmények 6-8 hét múlva
 
Használat:
A használat első hónapjában vigyen fel 1 ml -t (= 6 pumpás mélyedés) reggel és este a hajhullás által érintett területekre. A második hónaptól kezdve 1 ml -t (= 6 pumpás mélyedést) csak naponta egyszer vigyen fel a hajhullás által érintett területekre. Folytassa az 1 ml hajnövesztő termék alkalmazását.
GyártóNatucain
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Dokumentumok
hu_natucain
LeírásKépekLetöltéshez
Törődünk az Ön adataival

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások