INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 452 HUF-tól / HŰSÉGPROGRAM / KÉPVISELŐI HÁLÓZAT / RENDSZERES WORKSHOP

O&M CLEAN.tone Platinum Color Treatment 200ml

Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)
A vásárlás csak bejelentkezett felhasználónak engedélyezett.Bejelentkezés|Regisztráljon
KódOM-CTRPLAEAN9333478004876Ajánlott forgalmazói ár16 111 Ft

Tonizáló ápoló festett hajra. Az O&M CLEAN.tone segít megőrizni hajszínét frissen, tápláltan és fényesen, mintha csak most járt volna a fodrászánál.

PLATINUM BLONDE: A tiszta szőke tónusok megtartásához a világosszőke és a legvilágosabb szőke hajon ajánlott. Segít eltávolítani a nem kívánt sárga tónusokat a hajból. 8-10-es hajszínhez ajánlott. Világosított és természetes fehér/szürke hajon használható.

Alkalmazás: Vigye fel a megmosott és törölközőszáraz hajra kesztyűvel. Masszírozza be hosszában és végében. Kezdésként javasoljuk, hogy hagyja hatni 3 percig, majd minden további alkalmazásnál fokozatosan növelje az időt, amíg el nem éri a kívánt tónust. A maximális ajánlott idő 10 perc. A haj állapota befolyásolja az eredményeket. Alaposan öblítse le, amíg a víz tiszta nem lesz. Ez a termék a kezek átmeneti elszíneződését okozhatja. Javasoljuk a kesztyű használatát.

ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (2)Obrázek (2)
LeírásKépek
Törődünk az Ön adataival

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások