INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 452 HUF-tól / HŰSÉGPROGRAM / KÉPVISELŐI HÁLÓZAT / RENDSZERES WORKSHOP

O&M Cream Whip Vegan Ammonia Free Cream Lightener 200g

Ammóniamentes krémvilágosító vegán formulával.
Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
A vásárlás csak bejelentkezett felhasználónak engedélyezett.Bejelentkezés|Regisztráljon
KódOM-CREAMWHIPEAN9333478005095GyártóO&MAjánlott forgalmazói ár19 386 Ft

Az O&M Cream Whip egy ammóniamentes krémhalványító. Alkalmas természetes és festett hajra. Akár 6 szintig világosít, fejbőrön és fejbőrön kívül is használható. A krém alapozója nedves marad és nem duzzad  az alkalmazás során. Az aktiváláshoz nincs szükség melegre. A fejbőrre ajánlott előhívó maximum 20 Vol/6%. Alkalmas minden kiemelési technikához, beleértve a fóliát, a lemezfestést és a balayage-et. Az összetétel 100%-ban vegán.

Használata: Keverjen össze 30 g O&M Cream Whip  60 g O&M előhívóval, és válassza ki a kívánt erősséget: 10 térfogat/3%, 20 térfogat/6%, 30 térfogat/9% vagy 40 térfogat/12%. Vigye fel a keveréket a mosatlan száraz hajra. Hagyja hatni akár 50 percig a kívánt világítási szinttől függően. Ne lépje túl az ajánlott előhívási időt. Miután elérte a kívánt világossági szintet, alaposan öblítse le a terméket. Vigyen fel sampont, finoman masszírozza be, majd alaposan öblítse le vízzel, hogy eltávolítsa a termék maradványait a fejbőrről és a hajról. Szükség szerint végezzen kezelést, tonikot vagy kondicionálót.

GyártóO&M
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
LeírásKépek
Törődünk az Ön adataival

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások