INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 452 HUF-tól / HŰSÉGPROGRAM / KÉPVISELŐI HÁLÓZAT / RENDSZERES WORKSHOP

O&M Kerating Blue Lightener 500g

Obrázek
A vásárlás csak bejelentkezett felhasználónak engedélyezett.Bejelentkezés|Regisztráljon
KódOM-139910EAN9333478004180 GyártóO&MAjánlott forgalmazói ár28 265 Ft

Keratinos szőkítőpor ammónia nélkül. Használhatjuk szőkítéshez és melírozáshoz is a hajtövektől távolabb, vagy közvetlenül a fejbőrön is. A fejbőrön történő alkalmazáshoz csak 3%-os (10Vol) vagy 6%-os (20Vol) színelőhívó használatát javasoljuk. A fejbőrtől távoli alkalmazáshoz (melír) használhatunk, 3%-os (10Vol), 6%-os (20Vol) és 9%-os (30Vol) színelőhívót is. Természetes hajszínen akár 7 fokozatú szőkítést is elérhetünk.
A keverési arány 1 rész keratinos szőkítőpor és 2 rész színelőhívó (1:2). A hatóidő nincs szigorúan meghatározva. Rendszeresen ellenőrizzük az eredményt, hogy elkerüljük a túl hosszú hatóidőt. A javasolt maximális idő 50 perc, ennél hossza ideig tartó kezelés érzékenységi reakciókat válthat ki. Ha a szőkítőport közvetlenül a fejbőrön használja, javasoljuk, hogy a haját burkolja műanyag fóliába vagy sapkába, hogy a termék ne száradjon ki.

 

GyártóO&M
Leírás
Törődünk az Ön adataival

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások